Rijstwafels met chocolade

Breek 2 chocolade blokje in kleine stukjes en plaats deze in een magnetronbestendige kom.
Rijstwafels met chocolade
Ingrediënten

•⁠  ⁠Rijstwafels
•⁠  ⁠Pindakaas
•⁠  ⁠1 of 2 bananen
•⁠  ⁠20 gram pure chocoladen 75-88%

Voedingswaarden
  • Energie 915
  • Kcal 219
  • Vet 13,44g
  • Koolhydraten 19,6g
  • Suikers 8,31g
  • Eiwitten 4,23g

Stap 1

Chocolade smelten: Breek 2 chocolade blokje in kleine stukjes en plaats deze in een magnetronbestendige kom. Smelt de chocolade in de magnetron in intervallen van 30 seconden, roer tussendoor totdat de chocolade helemaal gesmolten en glad is.

Stap 2

Rijstwafels voorbereiden: Neem de rijstwafels of maiswafel en leg ze op een bord.

Stap 3

Pindakaas aanbrengen: Smeer een royale laag pindakaas op elke rijstwafel. Zorg ervoor dat je het gelijkmatig verdeelt.

Stap 4

Bananen snijden: Snijd de banaan in dunne plakjes en leg deze bovenop de pindakaas.

Stap 5

Chocolade toevoegen: Gebruik een lepel of een spuitzak om de gesmolten chocolade in lijnen over de bananen en pindakaas te drizzelen.